25 jun2009

Nieuwe Online Marketing Blog Kermis (thema: Ondernemers)

 • reageren (5)
 • bookmark
 • e-mail
 • afdrukken
X
X
 • Plaatsen/stemmen op NUjij
 • Geef kudos

Tussen mijn verhuizing van Zürich naar Utrecht naar Amsterdam door, even een aankondiging. Marco Bouman, die veel blogt over groeien voor ondernemers, heeft net de nieuwe Online Marketing Blog Kermis aangekondigd. Er was alweer een tijdje geen kermis geweest, dus ik ben heel blij dat Marco dit weer oppakt.

Marco linkt ook naar de vorige kermissen en de nodige uitleg over het hoe en waarom. Hier vind je ook een hoop door de tag over de blogkermis te lezen.

Ik beloof plechtig dat ik ook zelf weer meedoe aan deze kermis, dus voor 7 juli  zal ook ik een stuk inleveren. Het thema is trouwens “Online marketing voor ondernemers”, dus je kunt er alle kanten mee op. Ik denk dat ik me focus op tips voor usability en SEO vanuit het ondernemersperspectief in de recessie. Hoor graag of jij ook meedoet!

Popularity: 89% [?]

Reacties (5)

Reageren
 • Ha leuk, ik zal eens wat gaan bedenken, ben zeker van plan mee te gaan doen.

 • laat ik ook eens een artikeltje gaan schrijven. Een praktische bijdrage moet het worden, met vooral tips om direct de resultaten van de website en AdWords te verbeteren.

 • Ruben thanks voor de aankondiging. De eerste raecties zijn al binnen. Dit wordt een mooie kermis, leuk!

 • Zit al te brainstormen. Misschien dat ik een stuk schrijf vanuit het ‘communicatieperspectief’ zoals ik dat op school geleerd heb.

 • Leuk! Dit keer wil ik ook eens een bijdrage leveren. Misschien iets in de richting van Markting voor de ondernemer vs Visueel/Interactie ontwerp!

Reageer

(zal niet zichtbaar zijn)